Dag 2 ( 31/3 )

Dag 2.


Second day.

de regnar..idag med, restaurangen är stängd! :/
lite sol har vi fått känna på, men de var ytterst lite.
Vi var på strand baren idag, kollade och hjälpte till att öppna. Plockade snäckor, kände på salt vatten och åt frukost!
Vi var och handlade på Spaniens Supermarket också idag, de var väldigt annorlund jämfört med hur de är i sverige.
Det fanns, 20 olika sorters mjölk, kanin filé, bläckfisk i alla olika färger och storlekar, grislår som var lufttorkade hängandes i affären och luktade hundmat! HAHA! Paprikorna var gigantiska och den större delen av mjölken var inte ens i en kyldisk. Sedan kunde man köpa 15 olika sorters färdiga pizzor att värma, och de gjorde vi ! :) 

Sedan åkte vi till bageriet vi ska vara på en dag i veckan och hälsade på trevliga svenska ägare. Vi fick i uppdrag att baka så mycket vi kunde med choklad! och de kunde vi inte tacka nej till. Vi kanske får jobba på långfredagen om vi har tur, då skulle dem ha påskbuffé , men Lena måste godkänna de först innan vi kan lova nått :) 

Sedan gick jag och bella på stan och åt lite mat och shoppade lite småsaker, nu sitter vi i lägenheten och verkligen nördar framför datorerna, de regnar ute och är jättekallt inne på golven :p men vi är superglada att få vara här ändå! :D




Frukosten, baguette med tomatröra och olivolja. Kaffe med skummad mjölk!  Supergott!Här ska vi jobba i alla veckor!palmer :)    


Kommentarer
Postat av: peppe

Längtar efter dig

kram

2009-04-01 @ 08:52:58
Postat av: Niklas Eriksson

Kul att läsa vad ni gör. Hoppas ni får en trevlig tid där nere. Här kör vi hårt med samhällskunskap!

2009-04-01 @ 11:34:23
Postat av: Meta

Hola! Härligt att höra av er tjejer! Bilden ni skickade Enis idag kändes så skön att se, beachen med solparasoller och dessutom såg det ut som om solen sken! Solen skiner mycket i Spanien så ni kommer att få njuta. Ha det gott. Vi hörs

2009-04-01 @ 17:10:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0