Dag 1.

Dag  1, ( 30/3 )

Första dagen.

För satt vi på tåget till gävle, de gick okej.

Sen fick vi ta ett nytt tåg ifrån gävle till nyköping och redan då började de kännas i baken.  Och som bella insisterar i magen  sen tog vi en snabb buss resa ifrån nyköping till skavsta, och där fick vi vänta i 4 timmar på att få komma med vårat plan. Under tiden spelade vi kort och åt mat. Vi var nervös över incheckningen för vi visste inte hur mycket allt vägde, men de löste sig ändå.

Sen kl 16.00 lämnade vi sverige och flög mot de varmare landet, trodde vi . När vi väl kom fram med ont i baken så regnade de i Los Alcazares. Det började så småningom att åska också. Flyg resan gick bra, vi var nervös i både start och landning. Sen när vi mötte jocke ( som vi kommer att jobba med ) åkte vi med bil till Restaurang Ramon och åt tapas och drack kaffe med Baileys,  gott! Första dagen har varit jättebra, med tanke på att de var mycket sittande. Imorgon ska vi upp kl 8 och åka eller cykla till Strand Baren och jobba  kl är nu 00.02 och vi är bra trött, god natt hej mäer nyfikna människor! ;)



Ramon första restaurangen vi åt på :)Tapas baren :)tapas :);) bilden förklarar sig själv !kaffe med baileys :) godis!


Kommentarer
Postat av: Anna Reidemar

Hej! Skönt att höra att resan gått bra! Kul att ni redan lagt ut fina bilder! Hoppas att det gått bra att jobba idag (tisdag) och att solen hittat till er :) Kram

2009-03-31 @ 16:05:16
Postat av: Monica Palmér

Hej Bella,

Lycka till i Spanien. Vi saknar dig på träningen.

Njut av solen och värmen!

Massor med kramar från

Simon , Amanda, Monica och Janne

2009-03-31 @ 18:51:48
Postat av: Rektor Micke

Hej tjejer.



Hoppas ni börjar finna er tillrätta och att ni får såväl givande som trivsamma dagar i Spanien.



Här i Bollnäs känns det som om våren är i antågande med solsken och förhoppningsvis varma dagar till helgen. Har nyss pratat med 2 före detta elever som träffade er klass för lite allmän information.



Kom i håg att det i dag är 1 april så ni ej blir alltför lurade.



Ha det/Micke

2009-04-01 @ 10:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0