Påskafton.

Idag klev vi upp till jobbet som vanligt. Vi jobbade på som vanligt och de har varit lagomt med folk idag. Maria gjorde en slags gryta som innehöll: Nötkött, lök, morot, gröna ärtor, vitlök, vin och lagerblad. Den åt vi sedan med strips. De var jättejättejättejätte gott! Vi slutade egentligen 5 som vanligt med Jocke satte oss på att skriva om menyerna, de fick ett bra slut tillslut men där i mellan vart de kaos :p inget dög åt herrn!  Men bella med sin fina skrift klarade av de och camilla ritade massa ;p haha!

Sedan nu på kvällen har vi varit på en Medeltids marknad, jättefint! De var jättemycket handgjorda saker och vi handlade mycket fina saker :) Sedan tog camilla taget och sköt med luftgevär och vann en sombrero, en nalle och pop station :p
 ( så mamma får du en sombereo / camilla ) Det var en jättetrevligt ikväll och bella fick smaka på sina efterlängtade falafel :p haha! :) nu sitter vi och pratar med Lena om medeltiden och rommarna :) Nu ska vi sova!


Sleep tight!


Marknaden.    Camilla skjuter.Mat.haha!

Kommentarer
Postat av: Meta

Hola igen!

Härligt att se och läsa men som någon annan sagt på kommentarerna - vi längtar efter er här hemma! Just nu har vi påsklov och det är skönt med lite lov för alla och en var. Snart får ni öppna ert paket - för det har ni väl inte gjort eller.....

Det låter som om ni lagar en massa mat och det innebär säkert att det blir en oerhört god meny som kommer att serveras på Restaurang Lustgården tidigt i höst.

Sköt om er. Kram från Meta på tågresa genom Sverige!

2009-04-14 @ 15:58:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0